Home / Ανακοινώσεις / Το Cage Survivor στο Digit Expo

Το Cage Survivor στο Digit Expo


Το Cage Survivor στο Digit Expo
Η διοργάνωση του cage survivor σαν νούμερο 1 mma promotion, για πρώτη φορά ανοίγει τα στεγανά του χώρου των πολεμικών τεχνών και θέλει να φέρει το άθλημα του mma κοντά σε ένα διαφορετικο κοινό από αυτό που έχει συνηθίσει.
Οι διοργανωτές αποφάσισαν την συμμετοχή τους στο Digital Expo με σκοπό να γνωρίσει το κοινο που ασχολείται με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και γενικότερα την ψηφιακή τεχνολογία και διασκέδαση, το άθλημα του mma.

Το θέμα του περιπτέρου θα είναι η διαδικασία προετοιμασίας ενός αθλητή από την πρώτη μέρα της έως την στιγμή της ζύγισης. Από την στιγμή όπου ο αθλητής πραγματοποιεί τις πρώτες του μετρήσεις με την βοήθεια της τεχνολογίας μέχρι την στιγμή που θα δείτε τον εαυτό του στην πλατφόρμα του Pay Per View.
Το digital expo γίνεται στο εκθεσιακό κέντρο Περιστεριού το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βραδυ.
Όσοι από τους αναγνώστες μας τους δωθεί η ευκαιρία θα χαρούμε να περάσετε από το περίπτερο μας έτσι ώστε μαζί, να μπορέσουμε να διαδώσουμε το mma κυριολεκτικά στο ευρύ κοινό.

About Giagkos Polatidis

Check Also

Submissionism 21 Results

Results From the main event to the bottom 1. Main Event: Andreas Achniotis defeated Diamantis …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

7 − three =