Home / Pay per View / Συνεντεύξεις / Συνέντευξη με τον Αλέξη Ναστούλη.

Συνέντευξη με τον Αλέξη Ναστούλη.

Στην συνέντευξη μας αυτή θα φιλοξενήσουμε τον νεαρό αθλητή Αλέξη Ναστούλη. Ο Αλέξης παρόλο το νεαρό της ηλικίας του, μπήκε απευθείας στα βαθιά και στους επαγγελματικούς αγώνες , έχει ήδη ένα αρκετά καλό ρεκόρ 2-2-1 και είναι ένας από τους πολλά υποσχόμενους αθλητές της νέας γενιάς.

(Πάνος): Καλησπέρα Αλέξη και σ’ ευχαριστώ πολύ που δέχτηκες την συνέντευξη αυτή.

(Αλέξης): Καλησπέρα Πάνο, χαρά μου για την συνέντευξη.

(Πάνος): Αλέξη πως τα περνάς στη καραντίνα; Εάν και πως έχει αλλάξει η πραγματικότητα σου;

(Αλέξης): Για μενα η καραντινα δν άλλαξε ιδιαιτερα την καθημερινότητα μου καθως δουλευω κανονικα κ προπονουμαι οπως κ οπου μπορω.

(Πάνος): Προπόνηση κανείς καθόλου το τελευταίο καιρό; Πες μας μερικά λόγια για την ομάδα σου.

(Αλέξης): Όπως σας είπα και πρίν δεν άλλαξε η καθημερινότητα μου προπονουμαι οπως κ οπου μπορω.

Το LegacyFightClub για μενα δν ειναι απλα η ομαδα μου διότι ο προπονητής μου Θανασης Κιλας για μενα ειναι πανω απο ολα φιλος κ μετα προπονητης διότι με στήριξε απο την πρωτη στιγμη χωρις καν να με.ξερει και του οφείλω οτι εχω καταφερει!!

(Πάνος): Είχες κλεισμένο αγώνα με τον Χρήστο Τσιριμώκο, η διοργάνωση αναβλήθηκε λόγο καταστάσεις. Αυτό σε επηρέασε κάπως;

(Αλέξης): Η αναβολη του αγωνα με τον Χρίστο Τσιριμωκο η αληθεια ειναι πως με επηρέασε διοτι οπως ολοι ξερουνε όταν ενας αθλητης βρίσκεται σε προετοιμασία κανει πολλες θυσιες κ πολυ προπονηση κ αν για καποιο λογο ακυρωθει ο αγωνας ειναι σαν να μν δικαιωνομαστε για τν κοπο μας!!

(Πάνος): Πες πως επιστρέφουμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Είσαι ακόμα διαθέσιμος να κανείς αυτόν τον αγώνα.

(Αλέξης): Φυσικα και θα ειμαι διαθεσιμος να γινει αυτος ο αγωνας αν οι καταστασεις το επιτρεπουν!!

(Πάνος): Μετά τον Χρήστο ποιος ή ποιοι θα ήθελες να είναι οι επόμενοι αντίπαλοι σου;

(Αλέξης): Η αληθεια ειναι ότι δν εχω μπει στην διαδικασια να σκεφτω καποιον αντιπαλο μετα τν χριστο γτ παντα κοιταω και βαζω στοχο τον αγωνα π εχω μπροστα μου!!Το μονο που θα μπορουσα ν σκεφτω τωρα θ ηταν να παιξω ρεβανς με τον Συμεωνίδη εφοσον οι καταστασεις τ επιτρεπουν διοτι ωντας στον 1ος μας αγωνα τραυματιας δν απεδωσα το 100% μου κ ο κοσμος δν ειδε αυτο θ επρεπε απο εμένα!!

(Πάνος): Τι γνώμη έχεις για το Combat Strike;

(Αλέξης): Το Combat strike ειναι κατι ιδιαιτερο για την Ελλαδα και σαν 1η εικονα που τ ειδα μ αρεσε το ολο σκηνικό κ φυσικα θ ήθελα να αγωνιστο διοτι το κοντο γαντακι κανει αλλη ζημια.

(Πάνος): Έχεις παίξει στο Cage Survivor και στο Submissionism, θα ήθελες να δοκιμάσεις και αυτό το στύλ; Να παίξεις στο Combat Strike;

(Αλέξης): Η αληθεια ειναι οτι δν εχω πολλα χρονια που ασχολουμαι με τις πολεμικες τεχνες αν και βούτηξα κατευθειαν στα βαθιά!Οποτε προσπαθω να καλυψω την διαφορα π εχω με τους υπολοίπους αθλητες! Ναι με κεντρίζει η ιδέα το να παίξω στο Combat Strike.

(Πάνος): Είσαι νέος αθλητής ηλικιακά ακόμα, τι στόχους έχεις γενικά στο ΜΜΑ;

(Αλέξης): Στοχος μου ειναι να φτασω οσο πιο μακρια και ψηλα μπορεσω ωστε να καταφερω να ζω κάνοντας αυτο που αγαπαω παρα τις δυσκολιες που μπορει να συνανταω!!Συνεπως και να παιξω με τους καλύτερους!!

(Πάνος): Δυο λόγια για τον επερχόμενο αγώνα σου όταν γίνει και δυο λόγια στον αντίπαλο σου.

(Αλέξης): Περιμενω πως κ πως να γινει αυτος ο αγωνας διοτι ημουν πολυ καιρο εκτος προπονήσεων κ αγωνων λογο τραυματισμων οποτε θελω να τεσταρω τον εαυτο μου και να δωσω ενα καλο θεαμα!!

Ο Τσιριμωκος θα πρεπει να ξερει οτι θα ειναι ενας δυσκολος κ σκληρος αγώνας απο την αρχη μεχρι το τελος διοτι πρεπει να αποδειξω την αξια μου σε αυτους π πιστευουν σε μενα αλλα κ σε αυτους που δν πιστευουν!

Κλείνοντας την συνέντευξη αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Αλέξη Ναστούλη για τον χρόνο του. Σίγουρα είναι ένας αθλητής που θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα στο μέλλον. Αυτή είναι η συνέχεια από συνεντεύξεις που θα ανεβάζουμε στην ιστοσελίδα μας με σκοπό να μπορέσουμε να δούμε τις διοργανώσεις μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών αλλά και βοηθήσουμε στην ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ πιο έμπειρων αθλητών με τους πιο νέους.

About Panos Karmiris

Check Also

Interview with Dimitris Margaritopoulos

Kaboom, the winter has come. Η επαναφορά του μεγαλύτερου show στην ιστορία των μαχητικών τεχνών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

13 + 12 =