Home / Ανακοινώσεις / Συνέντευξη με την Χριστίνα Νέτζα.

Συνέντευξη με την Χριστίνα Νέτζα.

(Πάνος): Πες μας λίγα λόγια για εσένα για να σε γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος :

(Χριστίνα): Είμαι η Χριστίνα Νέτζα, είμαι 22 ετών και μένω στη Θεσσαλονίκη.  Ασχολούμαι με το kickboxing εδώ και 16 χρόνια , αλλά το MMA μπήκε στη ζωή μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια . Είμαι φιλόδοξη , μου αρέσει να υλοποιώ τον κάθε στόχο που θέτω και να εξελίσσομαι  συνεχώς όχι μόνο σαν αθλήτρια αλλά και σαν άνθρωπος .

(Πάνος): Πώς είναι οι μέρες σου μέσα στην καραντίνα ;

(Χριστίνα): Η κατάσταση αυτή μας έχει επηρεάσει όλους ψυχολογικά εννοείται και ειδικά τους αθλητές , μιας και όλοι οι χώροι άθλησης είναι κλειστοί. Εγώ προσπαθώ να είμαι ενεργή στην καθημερινότητα μου , ανεξαρτήτως τα δεδομένα . Προπονούμαι με τα μέσα και τον εξοπλισμό που έχω και δεν επαναπαύομαι ποτέ.

(Πάνος): Πώς σου φάνηκε σαν εμπειρία ότι αγωνίζεσαι μπροστά σε ελληνικό κοινό ;

(Χριστίνα): Αισθάνομαι πολύ όμορφα κάθε φορά που αγωνίζομαι μπροστά σε ελληνικό κοινό ,καθώς ανάμεσα τους βρίσκονται η οικογένεια και οι φίλοι μου ,που με στηρίζουν και με τιμάνε με την παρουσία τους σε κάθε μάχη.

(Πάνος): Πώς σου φαίνονται οι ελληνικές διοργανώσεις ;

(Χριστίνα): Αθλητές και φίλαθλοι του MMA γνωρίζουμε πως δεν υπάρχει αρκετή αναγνωσιμότητα του αθλήματος στην Ελλάδα . Παρόλα αυτά οι ελληνικές διοργανώσεις έχουν εξελιχθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια . Εννοείται πως υπάρχει χώρος για βελτίωση και εύχομαι η άνοδος να έρθει γρήγορα .

(Πάνος): Πώς σου φαίνεται το επίπεδο των αθλητών στις διοργανώσεις που έχεις συμμετάσχει ;

(Χριστίνα): Όσον αφορά το MMA έχω συμμετάσχει σε δύο διοργανώσεις , οπότε η εμπειρία μου είναι μικρή.  Η πρώτη διοργάνωση, στην οποία συμμετείχα, ήταν στην Ρουμανία , όπου το επίπεδο των αθλητών ήταν τρομακτικά καλό.  Οι υπόλοιπες μάχες που έδωσα , έλαβαν μέρος στο MCP στην Ελλάδα , όπου παρατήρησα αθλητές διαφορετικών επιπέδων .

(Πάνος): Ποια είναι κατά την γνώμη σου η πορεία που πρέπει να ακολουθήσει ένας αθλητής για να μπορέσει να παίξει σε μεγάλες διοργανώσεις ;

(Χριστίνα): Κατά τη γνώμη μου , για να μπορέσει ένας αθλητής να λάβει μέρος σε μια μεγάλη διοργάνωση θα πρέπει :

α) Να βάζει στόχους , τους οποίους αφοσιωμένος έναν έναν θα υλοποιεί .

β) Να πιστεύει στον εαυτό του και να μην αφήσει ποτέ μια ήττα να τον καταβάλει .

γ) Να βάζει τον πήχη ψηλά .

δ) Να έχει κάνει σωστά προγραμματισμένες προπονήσεις

ε) Να έχει ένα δυνατό team από πίσω του .

Και τέλος

στ) να βλέπει τον ανταγωνισμό ως πρόκληση.

(Πάνος): Τι προτιμάς MMA ή KickBoxing ;

(Χριστίνα): Μου αρέσει το KickBoxing και όπως ανέφερα και πριν έχω αφιερώσει 16 χρόνια πάνω σε αυτό . Αγαπώ όμως το MMA κι από τότε που μπήκε στη ζωή μου έγινε αναντικατάστατο .

(Πάνος): Ποια θα ήθελες να είναι η επόμενη σου αντίπαλος είτε στο MMA είτε στο KickBoxing;

(Χριστίνα): Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση όσον αφορά την αντίπαλό. Προπονούμαι και είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω οποιονδήποτε βρεθεί στον δρόμο μου.

About Panos Karmiris

Check Also

Μία Επιτυχημένη Διοργάνωση Kickboxing και Πυγμαχίας ήταν ο τελευταίος χορός για το Cage Survivor για αυτή την χρονιά.

Την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε Combat Strike 7 & Combat Boxing 1, μια εκδήλωση που συνέδεσε τον κόσμο του Kickboxing και της Πυγμαχίας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στοThe Core στο περιστέρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

19 − 4 =