Home / Pay per View / Συνεντεύξεις / Συνέντευξη με την Βιολέτα Καλαϊδοπούλου

Συνέντευξη με την Βιολέτα Καλαϊδοπούλου

(Πάνος): Πες μας λίγα λόγια για εσένα για να σε γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος.

(Βιολέτα): Είμαι 24 ετών, είμαι full time mama μιας και έχω δύο παιδιά. Εκτός από τον αθλητισμό που μου άρεσε από μικρή ηλικία, στον ελεύθερο χρόνο μου βλέπω ταινίες και περιποιούμαι τον εαυτό μου με ιδιαίτερη έμφαση στα μαλλιά…Τρελαίνομαι να αλλάζω χρώμα και στυλ στα μαλλιά μου!!!

(Πάνος): Πως είναι οι μέρες σου μέσα στην καραντίνα και μάλιστα με δυο παιδιά σε βρεφική ηλικία;

(Βιολέτα):Η καραντίνα μού έμαθε πολλά: έχω φτιάξει μαζί με τον άντρα μου (Αλέξη Σαββίδη) μια μικρή φάρμα και  περνάμε πολύ χρόνο εκεί, κάνουμε πολλές δραστηριότητες στο σπίτι με τα παιδιά και γενικά όσο μπορώ, το διασκεδάζω.

(Πάνος): Έχεις παίξει σε διοργάνωση του εξωτερικού; Πως σου φαίνονται οι ελληνικές διοργανώσεις σε σχέση με την εμπειρία σου;

(Βιολέτα): Έχω παίξει στην διοργάνωση Seiza στο Τόκυο. Μου φάνηκαν πολύ οργανωμένοι και προσπαθούν να κρατάνε τον πήχη ψηλά. Αλλά και στην Ελλάδα πλέον έχει ανέβει πολύ το επίπεδο του ΜΜΑ. Θεωρώ ότι η καλύτερη και μεγαλύτερη διοργάνωση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι το Cage Survivor.

(Πάνος): Πώς σου φαίνεται το επίπεδο των αθλητών στις διοργανώσεις που έχεις συμμετάσχει ;

(Βιολέτα): Γενικά είμαι ικανοποιημένη από την παρουσία και τις επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών που έχω δει και αντιμετωπίσει. Είμαι σε θέση να δηλώσω ενθουσιασμένη από το ρυθμό διάδοσης και εξέλιξης των αθλημάτων μας στις γυναίκες. Ελπίζω να συνεχιστεί η ανοδική πορεία και να έχουμε σύντομα και περισσότερα female-only events.

(Πάνος): Ποια κατά την γνώμη σου η πορεία που πρέπει να ακολουθήσει ένας αθλητής για να μπορέσει να παίξει σε μεγάλες διοργανώσεις;

(Βιολέτα): Σίγουρα απαιτείται προπόνηση, αυτοπειθαρχία και στοχοπροσήλωση, καθώς και συμμετοχές σε πολλά ερασιτεχνικά παιχνίδια για να τον βοηθήσουν να διαχειρίζεται και το άγχος του. Επίσης, θα συνιστούσα μεγάλη προσοχή στις προπονήσεις και ένα μυστικό από εμένα…να μην καίγονται στα sparring!

(Πάνος): Τι προτιμάς BJJ, MMA ή kick boxing;

(Βιολέτα): Σίγουρα βάζω πρώτα το BJJ, αλλά αυτή τη περίοδο θα ήθελα να αφοσιωθώ κυρίως στο ΜΜΑ.

(Πάνος): Ακούγεται πολύ έντονα η συμμετοχή σου σε επαγγελματικούς αγώνες. Ποιά θα ήθελες να είναι η επόμενή σου αντίπαλος;

(Βιολέτα): Για αντιπάλους θέλω την Valentina Shevchenko αρχικά  και μετά την Amanda Nunes (γέλιο*)!

Αλλά σοβαρά τώρα, δεν έχω κάποια αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου. Αρχικά, θα ήθελα να παίξω μερικά ερασιτεχνικά παιχνίδια και όταν νιώσω έτοιμη να παίξω επαγγελματικά, τότε σε συνεργασία με την ομάδα μου, θα αποφασίσουμε ποια θα μπορούσε να είναι!

(Πάνος): Τέλος μιας και ασχολείσαι και με την προπονητική ποια η συμβουλή σου στους νέους που θέλουν να μπουν στον χώρο;

(Βιολέτα): «Ο χρόνος είναι τώρα και ο τόπος είναι εδώ!», όπως λένε και τα Μωρά στη Φωτιά! Να συνεχίσουν τις προπονήσεις του ακάθεκτοι και να μην αφήσουν την παρούσα κατάσταση να τους κρατήσει πίσω τόσο σε φυσική κατάσταση όσο και σε τεχνική κατάρτιση. Η καραντίνα θα περάσει και οι διοργανώσεις θα ξαναρχίσουν! Μην χάνετε την πίστη στα όνειρα και του στόχους σας…να τα κυνηγάτε μέχρι τέλους!

About Panos Karmiris

Check Also

Interview with Dimitris Margaritopoulos

Kaboom, the winter has come. Η επαναφορά του μεγαλύτερου show στην ιστορία των μαχητικών τεχνών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

nineteen − 14 =