Home / Ανακοινώσεις / Γνωρίζοντας τον Άγγελο Αδαμόπουλο

Γνωρίζοντας τον Άγγελο Αδαμόπουλο

Μια μέρα του Άγγελου ξεκινάει στις 7:30 όπου ξυπνάει για το σχολείο. Τις περισσότερες μέρες σχολαει στις 13:25. Μετά το σχολείο γυρίζει στο σπίτι του και κατευθείαν διαβάζει για τα μαθήματα της επομένης ημέρας. Στην συνέχεια αφιερώνει λίγο χρόνο στην ξεκούραση του και στις 16:30 φεύγει για την προπονηση του από την οποία τις περισσότερες φορές γυρίζει σπίτι τους στις 22:30.
Παράλληλα στον ελεύθερο χρόνο του, του αρέσει να παίζει σκακι και να παρακολουθει αγώνες BJJ από Ελλάδα και εξωτερικό καθώς όπως μας εξομολογείται τον βοηθάμε στην αντίληψη της στρατηγικής.

Καλησπέρα Άγγελε και συγχαρητήρια για την επιτυχία σου Βαλκανικό πρωτάθλημα του Newaza. Θα θέλαμε στα πλαίσια του να γνωρίσει ο κόσμος τους αθλητές μας να σου κάνουμε και μερικές ερωτήσεις.

Ποσό χρόνων είσαι και πόσα χρόνια ασχολείσαι με το άθλημα του BJJ? 

Είμαι 14 ετών. Με το ζιου ζιτσου ασχολούμαι από τον Οκτώβριο του 2015.

Πως και αποφάσισες να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο άθλημα;

Από 6 ετών έκανα taekwondo μέχρι και 9/10 ετών όπου μετακομίσαμε στην Νορβηγία.Τωρα κατέχω την μισή μαύρη ζώνη στο taekwondo. Στην Νορβηγία δεν είχε σχολή ταεκβοντο όπου μπορούσα να πάω με μέσα μαζικής μεταφοράς όποτε έπρεπε να διαλέξω ένα διαφορετικό πολεμικό άθλημα. Και έτσι λοιπόν εγω και ο μπαμπάς μου είδαμε UFC. Και μέσω του UFC ανακάλυψα το BJJ

Πως νιώθεις για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Βαλκανικό πρωτάθλημα και που πιστέυεις ότι οφείλεται η επιτυχία σου; 

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης στο World Cup U15 μου άρεσε ιδιαίτερα γιατί έγινε στην χώρα μου και ήρθαν πολλά μέλη της οικογένειας για να με υποστηρίξουν. Νομιζω ότι η επιτυχία μου οφείλεται στον Θεό πρώτα από όλα που με βοηθάει σε κάθε τουρνουά. Επισης οφείλεται στην οικογένεια μου που με στηρίζει, στην ομάδα μου, στους προπονητές μου και στις πολλές ώρες προπόνησης.

Πως αισθάνεσαι για την επερχόμενη συμμετοχή σου στο Submissionism 4 στις 16 Δεκεμβρίου; Και ποιοι οι επόμενοι στόχοι σου;

Ανυπομονώ ιδιαίτερα για το submissionism 4 γιατί θα ειναι ο πρώτος επαγγελματικός αγώνας και μια καινούργια εμπειρία. Οι σίγουροι επόμενοί μου στόχοι ειναι το acropolis open, το πανελλήνιο nogi και το επόμενο Abu Dhabi World Pro.

Ποιους θα ήθελες να ευχαριστήσεις για την στήριξη τους στης μέχρι τώρα πορεία σου;

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θεό, την οικογένεια μου, την ομάδα μου και προπονητές μου που με στηρίζουν κάθε μέρα και προσπαθούνε να με κάνουνε καλύτερο αθλητή αλλά και άνθρωπο. Ιδιαίτερα Ευχαριστω τον Δάσκαλο Άρη που ήρθε στο World Cup U15 και ήταν μαζί μου κατά όλη την διάρκεια τον αγώνων.
Θα ήθελα επισης να ευχαριστήσω τους χορηγούς μου αλλά και τον διατροφολόγο μου.
@athlongr
@mmateam.gr
@nutritionsupport

About Giagkos Polatidis

Check Also

Submissionism 21 Results

Results From the main event to the bottom 1. Main Event: Andreas Achniotis defeated Diamantis …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

three × one =