Home / Pay per View / Συνεντεύξεις / Συνέντευξη με τον Παρασκευάς Καβαλάρης.

Συνέντευξη με τον Παρασκευάς Καβαλάρης.

 

Στην συνέντευξη μας αυτή θα φιλοξενήσουμε τον νεαρό αθλητή Παρασκευά Καβαλάρη. Ο Παρασκευάς παρόλο το νεαρό της ηλικίας του, 21 ετών μόλις, έχει ήδη ένα αρκετά καλό ρεκόρ 15-4 και είναι ένας από τους πολλά υποσχόμενους αθλητές της νέας γενιάς.

(Πάνος): Καλησπέρα Παρασκευά και χαίρομαι πολύ που δέχτηκες την συνέντευξη αυτή.

(Παρασκευάς): Καλησπέρα Πάνο, χαρά μου για την συνέντευξη, παρόλο που με πέτυχες αμέσως μέτά την προπόνηση.

(Πάνος): Πως είναι οι μέρες σου μέσα στην καραντίνα;

(Παρασκευάς) : Οι μέρες μου μεσα στην καραντίνα κυλησαν πολυ γρήγορα και ευχάριστα! Έκανα πολύ προπόνηση, έτρεξα πολύ και έπαιξα πολυ call of duty. Ξεκουράστηκα, γέμισα μπαταρίες και ειμαι έτοιμος να μπώ παλι σε λίγο σε ρυθμο αν και πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα για να ανοίξουν και τα γυμναστήρια.

(Πάνος): Πως σου φάνηκε σαν εμπειρία ότι αγωνίστηκες για πρώτη φορά μπροστά στο ελληνικό κοινό με κοφτό γαντάκι.

(Παρασκευάς) : Η εμπειρία στο Combat ήταν πρωτόγνωρη για έμενα αλλά μου άρεσε πάρα πολύ, και το κοφτό γάντι και το κλουβί και σίγουρα θα ξαναγωνιζόμουν αν μου δινόταν πάλι η ευκαιρία.

(Πάνος): Πως σου φάνηκε το Combat Strike σαν διοργάνωση;

(Παρασκευάς) : Το combat ήταν μια πολύ ωραία διοργάνωση και το στοιχείο που ξεχώριζε ήταν ο επαγγελματισμός όχι μόνο τη μέρα του αγώνα αλλά από τη μέρα της ζύγισης όπου όλα ήταν οργανωμένα τέλεια.

(Πάνος): Πως σου φάνηκε το επίπεδο των αθλητών στην διοργάνωση που είδες ;

(Παρασκευάς) : Το επίπεδο των αθλητών ήταν αρκετά υψηλό, στοιχείο το οποίο ανέβασε πολύ τη διοργάνωση.

(Πάνος): Ποια κατά την γνώμη σου η πορεία που πρέπει να ακολουθήσει ένας αθλητής για να μπορέσει να παίξει σε μεγάλες διοργανώσεις;

(Παρασκευάς) : Η πορεία είναι μια και δεν αλλάζει. Πρέπει να πιστέψεις στον εαυτό σου και να δουλέψεις πολύ σκληρά για το όνειρο σου. Οποιαδήποτε άλλη τακτική δεν έχει καλή κατάληξη.

(Πάνος): Σκεφτεσαι να μεταπηδήσεις στο ΜΜΑ από το Κικ Μπόξινγκ;

(Παρασκευάς) : Έχω ξεκινήσει ήδη τη μεταπήδηση από το Κίκ  Μπόξινγκ στο mma μαζί με την ομάδα του efl και η τέλη του 20, αν πάνε όλα καλά, αλλιώς το 2021 θα κάνω το ντεμπούτο μου.

(Πάνος): Τέλος γιατί θα πρότεινες στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με το ΜΜΑ;

(Παρασκευάς) : Εκτός από το ότι τα μαχητικά αθλήματα είναι μια πολύ καλή γυμναστική και έχουν μεγάλη θετική επίδραση στο σώμα, τα νέα παιδιά έχουν πολλά οφέλη από την ενασχόληση με τα μαχητικά αθλήματα όπως είναι η ψυχική υγεία, η τόνωση της αυτοπεποιπήθησης και πολλά άλλα.

(Πάνος):Παρασκευά μου σε ευχαριστώ και ελπίζω να σε δούμε ξανά αε επόμενες διοργανώσεις μας.

(Παρασκευάς) : Και εγώ θα χαρώ να συνεργαστούμε ξανά σε επόμενες διοργανώσεις.

            Κλείνοντας την συνέντευξη αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Παρασκευά Καβαλάρη. Αυτή είναι η πρώτη από μία σειρά συνεντεύξεις που θα ανεβάζουμε στην ιστοσελίδα μας με σκοπό να μπορέσουμε να δούμε τις διοργανώσεις μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών αλλά και βοηθήσουμε στην ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ πιο έμπειρων αθλητών με τους πιο νέους.

 

About Panos Karmiris

Check Also

Interview with Dimitris Margaritopoulos

Kaboom, the winter has come. Η επαναφορά του μεγαλύτερου show στην ιστορία των μαχητικών τεχνών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

three × 5 =