Home / Ανακοινώσεις / Γνωρίζοντας τον Παναγιώτη Καμπέρη

Γνωρίζοντας τον Παναγιώτη Καμπέρη

Ο Παναγιώτης είναι πωλητής Προώθησης σε μια μεγάλη εταιρία με τροφές για ζώα.

Η ημέρα του ξεκινάει στις 8 όπου και πηγαίνει στην δουλειά του μέχρι στις 4 το απόγευμα. Στην συνέχεια ξεκουράζει λίγο και ακολουθεί το προπονητικό του πρόγραμμα όπως του το έχουν δομήσει οι προπονητές του.

Καλησπέρα Παναγιώτη. To Cage Survivor στα πλαίσια να φέρει τους αθλητές πιο κοντά στο κοινό για να τους γνωρίσει, θέλουμε να σου κάνουμε μια μικρή συνέντευξη.

 

 Ποσό χρόνων είσαι και πόσα χρόνια ασχολείσαι με το άθλημα του mma πως αποφάσισες να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο άθλημα;

Είμαι 34 ετών και ασχολούμαι με το άθλημα του ΜΜΑ από το 2012 ερασιτεχνικά γιατίτο 2008 άρχισα να βλέπω Pride και μου άρεσε σαν άθλημα με γοήτευε όλη η ένταση σε αυτό!!!

Πως αισθάνεσαι για την επερχόμενη συμμετοχή σου στο Cage Survivor 12 στις 4 Νοεμβρίου; Και πως σου φαίνεται η αλλαγή από cutman σε ενεργό αθλητή mma;

Η συμμετοχή στο Cage με γεμίζει χαρά,άγχος και ευθύνη. Η αλλαγή ρόλου είναι σημαντική γιατί από εκει που φροντίζω αθλητές θα πρέπει να με φροντίσουν κι εμένα. Σίγουρα δύσκολη απόφαση και λόγω αποχής.

Ποιοί οι επόμενοι στόχοι σου και σαν αθλητής και σαν cutman;

Αγωνιστικά θα ήθελα να παίξω όσο αντέχω και ως cutman αν και νέος στον χώρο θα προσπαθήσω σίγουρα για την κορυφή και να βρίσκομαι συχνότερα σε διοργανώσεις του εξωτερικού.

Ποιους θα ήθελες να ευχαριστήσεις για την στήριξη τους στην μέχρι τώρα πορεία σου;

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πάνο Καρμίρη γιατί μαζί του ξεκίνησα απο το μηδέν και φυσικά τον Γιάγκο Πολατίδη που με δέχτηκε στην σχολή του. Υπάρχουν κάποια σημαντικά άτομα ακόμα που θα τα ευχαριστήσω δημόσια εν καιρώ γιατί πραγματικά τους αξίζει.

About Giagkos Polatidis

Check Also

Submissionism 21 Results

Results From the main event to the bottom 1. Main Event: Andreas Achniotis defeated Diamantis …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

5 × four =