Home / Ανακοινώσεις / Γνωρίστε τον Γιάννη “The Greek Emperor” Παλαιολόγο.

Γνωρίστε τον Γιάννη “The Greek Emperor” Παλαιολόγο.

Γνωρίστε τον Γιάννη “The Greek Emperor” Παλαιολόγο που επιστρέφει στο κλουβι του Cage Survivor μετά από 6 χρόνια. Δείτε τις δηλώσεις του για τον επερχόμενο αγώνα με έναν από τους δυνατούς αθλητές της Ουκρανίας.

CS: Πως αποφάσισες ότι το άθλημα του MMA είναι αυτό που σου ταιριάζει πραγματικά;

IP: Το μμα πιστευω πως ειναι οτι πιο κοντινο στην απολυτη μαχη , ο συνδυασμός ολων των πολεμικων τεχνων. Ξεκινησε να με συναρπαζει πριν ακομη ασχοληθώ και παιξω μμα γιατι ειναι πολυπλευρο και ειναι ακριβως η πολεμικη τεχνη που ταιριαζει σε μια πολυπλευρη προσωπικοτητα μαχητη σαν τη δικη μου. 

CS: Είσαι ένας από τους πιο διαξκρκριμενους Έλληνες αθλητές. Τι πιστεύεις ότι έπαιξε καθοριστικό ρόκο στην πορεία σου;

IP: Καθοριστικο ρολο επαιξε η πρωτη ηττα που εκανα. Με εφερε σε επαφη με την πραγματικότητα κ με εκανε να θέλω να γινω καλυτερος απο ποτε κ να κατακτησω την κορυφη.

CS: Ποιοι είναι οι άνθρωποι που ξεχωρίζεις και πιστεύεις έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου;

IP: Οι ανθρωποι που επαιξαν,παιζουν κ θα παιζουν παντα ρολο στην καριέρα μου εντος κι εκτος αγωνων ειναι οι γονεις μου π ειναι διπλα μου σε οτιδήποτε κ οποτεδήποτε κ ειναι υπευθυνοι γ αυτος π ειμαι σημερα. Οσον αφορα το αγωνιστικο κομματι η ομαδα μου efl academy με προπονητη το δημητρη παπακωνσταντινου και ολοι μου οι συμπακτες εκει π διαπρεπουν εντος κ εκτος συνορων,η gracie barra greece,ο νικος σφυριδης, το golden corner κ βεβαια δε θα ξεχασω τον ανθρωπο π εκανα ρα πρωτα μ βηματα στο ερασιτεχνικο μμα στη χαλκιδα με το γιαννη Παπαϊωάννου. 

CS: Ποία τα επόμενα αγωνιστικά σχέδια σου;

IP: Τα επομενα αγωνιστικα σχεδια ειναι αρχικα το ματς μου στο cage survivor οπου ειναι κ ολη μου η προσοχή αυτη την περιοδο. επειτα θα ακολουθησουν κάποια τουρνουά στο νογκι κ σύντομα παλι ενας αγωνας μμα.

CS: Τί έχεις να πεις στα παιδιά που θέλουν να ξεκινήσουν ΜΜΑ αλλά έχουν ενδοιασμό στο αν θα τα καταφέρουν η όχι;

IP: Να πιστεύουν στα ονειρα τους, να προσεχουν ποιους έχουν διπλα τους,να μην τα παρατάνε ποτε κ εφοσον καποιοι απο εμας μπορουμε κ τα καταφερνουμε τότε μπορουν κ εκεινοι

About Giagkos Polatidis

Check Also

Μία Επιτυχημένη Διοργάνωση Kickboxing και Πυγμαχίας ήταν ο τελευταίος χορός για το Cage Survivor για αυτή την χρονιά.

Την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε Combat Strike 7 & Combat Boxing 1, μια εκδήλωση που συνέδεσε τον κόσμο του Kickboxing και της Πυγμαχίας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στοThe Core στο περιστέρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

7 + 15 =